Resultaten voor tsjechië

 
tsjechië
Tsjechisch Verkeersbureau uw weg door Tsjechië.
Er zijn veel sites die naar Tsjechië verwijzen, toch hebben wij gemeend dat Tsjechië niet mag ontbreken in het rijtje verkeersbureaus. Niet alleen toeristen kijken op de site, maar ook zij die belangstelling hebben voor betrouwbaar onroerend goed, beroemde kuuroorden en Tsjechische kunst.
Tsjechië Wikivoyage.
De Fluwelen Revolutie 1989 maakte aan de alleenheerschappij van de communistische partij een einde en herstelde de democratie in Tsjecho-Slowakije. Op 1 januari 1993 maakte ook Tsjechië zich los van de opgeheven staat Tsjecho-Slowakije, nadat Slowakije de unie met Tsjechië vreedzaam verlaten had.
Vakantie Tsjechië: boordevol cultuur de Jong Intra Vakanties.
Bekijk 21 vakanties in Tsjechie. Vervoer in Tsjechië. Voor het gebruik van de Tsjechische snelwegen dient u in het bezit te zijn van een vignet. Het vignet is verkrijgbaar aan de Tsjechische grens en bij de postkantoren en benzinestations in Tsjechië.
Tsjechi alles over Tsjechi.
Wat dat betreft kun je gerust stellen dat het toerisme de sfeer nog? niet zo verpest heeft zoals het dat in de meer zuidelijke landen van Europa wel gedaan heeft. In de wintermaanden staan de wintersporten centraal rond het Lipnomeer en in het Reuzengebergte.
Tsjechië Columbus Travel.
Gebruikersnaam of email adres. Word lid Wachtwoord vergeten? Alles in Afrika. Alles in Zuid-Amerika. Alles in Europa. Azië en Midden-Oosten. Alles in Azië en Midden-Oosten. Noord en Midden Amerika. Alles in Noord en Midden Amerika. Alles in Oceanië. Papoea Nieuw Guinea. Alles in Poolgebieden. Auto en campervakanties. Menu NEEM ABONNEMENT. Azië en Midden-Oosten. Noord en Midden Amerika. Auto en campervakanties. Tsjechië staat vooral bekend om zijn hoofdstad Praag.
Vakantie Tsjechie: Reisinformatie Tsjechie en Slowakije Tsjecho Reizen.
Tsjechië is één van de meest veelzijdige vakantielanden in europa of u nu geniet van een vakantie aan het water, cultuur wil snuiven of liever actief bezig bent op de fiets, Tsjechie neemt u aan de hand en voorziet u van een onvergetelijke en betaalbare vakantie.
Tsjechië WikiWoordenboek.
Albanië Andorra Armenië Azerbeidzjan België Bosnië en Herzegovina Bulgarije Denemarken Duitsland Estland Finland Frankrijk Georgië Griekenland Groenland Hongarije Ierland IJsland Italië Kazachstan Kroatië Letland Liechtenstein Litouwen Luxemburg Noord-Macedonië Malta Moldavië Monaco Montenegro Nederland Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Rusland San Marino Servië Slovenië Slowakije Spanje Tsjechië Turkije Vaticaanstad Verenigd Koninkrijk Wit-Rusland Zweden Zwitserland.
Praktische informatie over Tsjechië SRC Reizen.
We stellen ook in Tsjechië hoge eisen aan de touringcars, minibussen en huurautos die we inzetten op onze reizen. In Tsjechië ligt het niveau van de touringcar hoog: vaak wordt er nieuw materieel ingezet dat goed wordt verzorgd. Het wegenstelsel in Tsjechië is de laatste jaren enorm verbeterd, en goed te noemen.
Tsjechië Wikitravel.
Op 1 januari 1993 maakte ook Tsjechië zich los van de opgeheven staat Tsjecho-Slowakije, nadat Slowakije de unie met Tsjechië vreedzaam verlaten had. In 1999 trad Tsjechië toe tot de NAVO en op 1 mei 2004 tot de Europese Unie; er trad een snellere versterking van westerse invloeden en verdergaande liberalisering van het marktsysteem op.

Contacteer ons