Meer resultaten voor meivakantie

 
meivakantie
Top 10 Meivakantie-bestemmingen CheapTickets.nl.
Voor het hele gezin. Voor het hele gezin. Meivakantie 2019: jouw beste deals. Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. De populairste meivakantie-bestemmingen. Waar breng jij de meivakantie door? Tijd om plannen te maken! Geniet van de lentezon in de Algarve of wandel met je stracciatella gelato door het romantische Rome. Ontdek hier de populairste meivakantie-bestemmingen. De meivakantie is dit jaar van 27 april t/m 5 mei 2019.
2017
Meivakantie Wikipedia.
De meivakantie of tulpvakantie is een schoolvakantie in Nederland. Leerlingen in het basis en voortgezet onderwijs hebben wettelijk een week vrij in de periode eind april begin mei. Tot 2014 vielen doorgaans zowel Koninginnedag 30 april als Bevrijdingsdag 5 mei en soms ook Hemelvaartsdag tussen 30 april en 3 juni in de meivakantie. Vanaf 2014, het jaar waarin Koninginnedag vervangen werd door Koningsdag 27 april, vallen Koningsdag en Bevrijdingsdag alleen in dezelfde verlengde week inclusief het aansluitende weekeinde indien 27 april een zaterdag is. Bevrijdingsdag valt dan op de zondag in het volgende weekeinde. Dit is onder andere het geval in 2019 en 2024. De door het Ministerie van OCW vastgestelde meivakantie duurt één week. Soms geven scholen hun leerlingen evenwel twee opeenvolgende weken vrij, met name in jaren waarin er in een week voorafgaand aan, of volgend op, de officiële meivakantie ook nog feestdagen vallen. Voor eindexamenleerlingen zijn er vaak laatste schooldagen voor de meivakantie. Externe links bewerken. Schoolvakanties op Rijksoverheid.nl. Voorjaarsvakantie Meivakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie. Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleMeivakantieoldid53636531.:
vakantie tenerife mei 2016
Acties Meivakantie SnowPlanet.
31 0 255 545 848 info@snowplanet.nl. Facebook Twitter Linkedin. Contact / Route. Werken bij SnowPlanet. Vrij Skien met instructeur. Acties Meivakantie SnowPlanet 2017-04-24T1056370000.: Acties zijn geldig van maandag 24 april t/m zondag 7 mei. 2 uur pistetoegang inclusief materiaalhuur 1950.,
2017
Het Scheepvaartmuseum.
You have been signed up. Het Scheepvaartmuseum 2017 Disclaimer. This website uses cookies. Click here for more information. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! You have been signed up.
2017
Bright Kids: de beste musea voor kinderen in de meivakantie Bright.nl.
Duik bijvoorbeeld in de wereld van schimmel in het SchimmelLAB, ga met botten of bacteriën aan de slag, of experimenteer jezelf een slag in de rondte in het JeugdLAB. In de meivakantie kun je bij PIT de wereld van de brandweer ontdekken.
2017
Meivakantie op een camping of vakantiepark Molecaten.
Alle campings en vakantieparken voor de meivakantie op een rij. Meivakantie 2017: 21 april t/m 1 mei. Meivakantie: vakantieparken met bungalows. Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf in de meivakantie!
2017
meivakantie.
Koninginnedag 30 april valt bijna altijd binnen de meivakantie en indien het mogelijk is vallen Hemelvaartsdag en soms zelfs Pinksteren ook binnen de meivakantie. Indien Pinksteren vroeg valt is Eerste Pinksterdag eigenlijk de laatste dag van de meivakantie maar wordt Pinkstermaandag aansluitend aan de meivakantie toegevoegd.
2017
Meivakantie 2019 Weg in een huisje in Mei Belvilla.
Een vakantiehuis in de meivakantie. Op vakantie in de Meivakantie? De Meivakantie is een ideale gelegenheid om er eens even tussenuit te gaan. De Meivakantie biedt vele mogelijkheden en Belvilla helpt je daar natuurlijk graag bij op weg! Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen voor de Meivakantie.
2017
Meivakantie bij Landal GreenParks.
Nederland / Nederlands België / Nederlands Belgique / Français Deutschland / Deutsch Österreich / Deutsch Schweiz / Deutsch United Kingdom / English Danmark / Dansk Norge / Norsk bokmål eská republika / etina. Genieten tijdens de meivakantie. Boek nu alvast uw meivakantie en wees verzekerd van uw favoriete plekje!
2017

Contacteer ons